rougail bringelles

Rougail Bake Reunion or rougail aubergines metropolis.

rougail bringelles
Imprimer

Rougail Bake – Creole Eggplant Recipe

3 de 1 vote
Brindle is not the fruit. This is the local name of the aubergine in Reunion.
Type de plat : accompaniment
Cuisine : Reunionese recipes
Mot de receherche : Rougail bristles
difficulte de la recette easy
Temps de préparation 10 min
Temps de cuisson 10 min
Temps total 20 min
Service : 6 people
Calories : 32kcal
Auteure : Édith
Coût de la recette : 8€

Equipement en cuisine :

  • grill
  • fork
  • plate

Liste des produits utilisés pour cette recette :

Ingredients of the recipe :

  • 2 Eggplant (Bringelles)
  • 1 pinch of salt
  • 2 shallots
  • 1 tablespoon of vinegar
  • 1 chili pepper

Instructions – préparation de la recette :

Rougail bringelle fingertips

  • The preparation of this delicious recipe is done in 2 steps that you must strictly respect.
    To make this recipe successful, you must :

Preparation of the recipe step by step :

  • You grill the eggplants (Bringelles) until complete detachment of the skin and then with a fork, you remove all the pulpit inside and you put it on a plate then, you crush it.
  • Then, you cut the shallots, you incorporate them and you add a pinch of salt, vinegar and the tip of pepper.

Nutrition

Infos nutritionnelles
Rougail Bake – Creole Eggplant Recipe
Quantité par portion (100 gr)
Calories 32
* Les valeurs quotidiennes en pourcentage sont basées sur un régime de 2000 calories.
Vous avez essayé cette recette ? Merci de laissez un commentaire ci-dessous pour nous dire ce que vous en pensez.Partagez une photo sur Instagram : @edithetsacuisine

How to succeed the rougail bailles?

First, the rougail aubergines if you do not know in Reunion Island and Mauritius, locals call the eggplant, the binders.

How to cook eggplant ?

First, the eggplant is tasted all summer long
Then, the eggplant lends itself to all cooking:
gratin
simmered
grilled
in the pan

aubergine rougail

Rougail Broiler Broiled Reunion

Rougail bringelle (aubergine): 2 eggplants, 2 shallots, 1 pinch of salt, 1 spoon vinegar, 1 spice of chilli.

Tasting

Rougail bringelle accompanied by a good Basmati rice and a pork rib for example, to water your dish, we recommend a small glass of Bordeaux wine.

The rougail bringelle is a typical dish of the island of Reunion, you know you rougail bringelle? You like ?

rougail beards

The recipe today is: aubergine rougail

Thus, here is the recipe rougail bringelle Réunion or rougail aubergines metropolis proposed by : Édith.

Feel free to use the comments to tell us what you think of this recipe.

  • On the one hand, good tasting.
  • Then share this article using the social networks buttons.
  • And then, see you soon for other culinary discoveries …

Laisser un commentaire

Ce site utilise Akismet pour réduire les indésirables. En savoir plus sur comment les données de vos commentaires sont utilisées.