Rougail sausages – Reunionese recipe (Creole)

Rougail sausages - Reunionese recipe (Creole)
Rougail sausages - Reunionese recipe (Creole)
Imprimer la recette
Épingler l’image

Rougail Sausages from Toulouse – Réunion recipe Creole

3 de 1 vote
How to cook rougail reunion sausage. Recipe prepared with Toulouse sausage.
Abonne toi à ma chaîne YouTubeMa chaîne est disponible ici : Youtube
Informations avant de commencer la recette
Type de plat : Main course
Cuisine : Reunionese recipes
Mot de receherche : rougail sausages
difficulte de la recette : easy
Temps de préparation 10 min
Temps de cuisson 20 min
Temps total 30 min
Service : 4 people
Calories : 254kcal
Auteure : Salut ! Je suis Édith, l’auteure de ce blog. Vous trouverez ici de délicieuses recettes détaillées étape par étape ainsi que des photos et des vidéos de la recette. Avatar for ÉdithÉdith
Coût de la recette : 12€

LISTE DES PRODUITS UTILISÉS POUR CETTE RECETTE

Ingredients for the recipe :

  • 500 gr of Toulouse sausages
  • 2 onions
  • 4 cloves of garlic
  • 1 sprig of thyme
  • 3 big tomatoes
  • 1 pinch of saffron
  • 1 pinch of salt, pepper

INSTRUCTIONS – PRÉPARATION DE LA RECETTE :

Rougail sausages with your fingertips

  • The preparation of this delicious recipe is done in 3 steps that you must strictly respect.
    To make this recipe successful, you must:

Guide Preparation Rougail sausages step by step :

  • Cook the sausages in a saucepan with a little water.
    Cut the onions, peel the cloves of garlic, crush them, then cut the tomatoes in small dice.
    Cut the sausages into small slices
  • In a frying pan, heat 2 tablespoons of olive oil, sausages, add onions, garlic, tomatoes, saffron, thyme, salt and pepper.
  • Fry everything slowly, stirring occasionally until a smooth sauce.

Équipement en cuisine : Souhaitant être totalement transparente avec vous, je précise que les liens ustensiles de cuisine sont des liens affiliés. D’une valeur de 12€ à 182€.

knife
spatula
pan
stove
Abonnement au courrier hebdomadaire.Formulaire disponible ici : Courrier hebdomadaire

Nutrition & Santé

Infos nutritionnelles
Rougail Sausages from Toulouse – Réunion recipe Creole
Portion
 
100 gr
Quantité par portion
Calories
254
% Valeur quotidienne*
*Les valeurs quotidiennes en pourcentage sont basées sur un régime de 2000 calories.
Vous avez essayé cette recette ? Merci de laissez un commentaire ci-dessous pour nous dire ce que vous en pensez.Partagez une photo sur Instagram : @edithetsacuisine

First, we suggest you to discover a Reunion specialty : rougail sausages.

Then it’s a Creole family cooking recipe easy and quick to make, a recipe very popular in Reunion.

Finally, all the recipes of Reunion cuisine have their subtleties.

In a recipe you will find an ingredient that you will not find in another recipe. It’s all the subtlety of Reunion Creole cuisine.

What sausage to use to make a sausage rougail?

La saucisse de porc fraîche ou fumée convient très bien dans un rougail mais, si vous avez à côté de chez vous un bon charcutier, la saucisse maison non-fumée fera l’affaire aussi.

Rougail sausages from Toulouse.

For this recipe, we used 500 gr of Toulouse sausages, 2 onions, 4 cloves of garlic, 1 pinch of saffron, salt, pepper, 1 sprig of thyme.

Tasting :

You can accompany this rougail sausages with Basmati rice and a little spicy sauce, we must not forget to put on the table the pot of grains.

It’s a very simple recipe for rougail, how do you do it?

rougail sausages thyme

The recipe today is : rougail

How to make Rougail sausage Toulouse recipe Reunion (Recipe Creole) proposed by: Edith.

Feel free to use the comments to tell us what you think of this recipe.

  • On the one hand, good tasting.
  • Then share this article using the social networks buttons.
  • And then, see you soon for other culinary discoveries …