rougail saucisse thym
rougail sausages
Imprimer la recette
Épingler l’image

Rougail Sausages from Toulouse – Réunion recipe Creole

3 de 1 vote
How to cook rougail reunion sausage. Recipe prepared with Toulouse sausage.
Type de plat : Main course
Cuisine : Reunionese recipes
Mot de receherche : rougail sausages
difficulte de la recette : easy
Temps de préparation 10 min
Temps de cuisson 20 min
Temps total 30 min
Service : 4 people
Calories : 254kcal
Auteure : Salut ! Je suis Édith. Vous trouverez ici de délicieuses recettes avec des photos et des vidéos étape par étape. Édith
Coût de la recette : 12€

LISTE DES PRODUITS UTILISÉS POUR CETTE RECETTE

Ingredients for the recipe :

  • 500 gr of Toulouse sausages
  • 2 onions
  • 4 cloves of garlic
  • 1 sprig of thyme
  • 3 big tomatoes
  • 1 pinch of saffron
  • 1 pinch of salt, pepper

INSTRUCTIONS – PRÉPARATION DE LA RECETTE :

Rougail sausages with your fingertips

  • The preparation of this delicious recipe is done in 3 steps that you must strictly respect.
    To make this recipe successful, you must:

Guide Preparation Rougail sausages step by step :

  • Cook the sausages in a saucepan with a little water.
    Cut the onions, peel the cloves of garlic, crush them, then cut the tomatoes in small dice.
    Cut the sausages into small slices
  • In a frying pan, heat 2 tablespoons of olive oil, sausages, add onions, garlic, tomatoes, saffron, thyme, salt and pepper.
  • Fry everything slowly, stirring occasionally until a smooth sauce.

ÉQUIPEMENT EN CUISINE : (CLIQUEZ SUR L’IMAGE)

knife
spatula
pan
stove
Abonne toi à ma chaîne YouTubeMa chaîne est disponible ici : Youtube

Nutrition & Santé

Infos nutritionnelles
Rougail Sausages from Toulouse – Réunion recipe Creole
Quantité par portion (100 gr)
Calories 254
* Les valeurs quotidiennes en pourcentage sont basées sur un régime de 2000 calories.
Vous avez essayé cette recette ? Merci de laissez un commentaire ci-dessous pour nous dire ce que vous en pensez.Partagez une photo sur Instagram : @edithetsacuisine

First, we suggest you to discover a Reunion specialty : rougail sausages.

Then it’s a Creole family cooking recipe easy and quick to make, a recipe very popular in Reunion.

Finally, all the recipes of Reunion cuisine have their subtleties.

In a recipe you will find an ingredient that you will not find in another recipe. It’s all the subtlety of Reunion Creole cuisine.

What sausage to use to make a sausage rougail?

La saucisse de porc fraîche ou fumée convient très bien dans un rougail mais, si vous avez à côté de chez vous un bon charcutier, la saucisse maison non-fumée fera l’affaire aussi.

Rougail sausages from Toulouse.

For this recipe, we used 500 gr of Toulouse sausages, 2 onions, 4 cloves of garlic, 1 pinch of saffron, salt, pepper, 1 sprig of thyme.

Tasting :

You can accompany this rougail sausages with Basmati rice and a little spicy sauce, we must not forget to put on the table the pot of grains.

It’s a very simple recipe for rougail, how do you do it?

rougail sausages thyme

The recipe today is : rougail

How to make Rougail sausage Toulouse recipe Reunion (Recipe Creole) proposed by: Edith.

Feel free to use the comments to tell us what you think of this recipe.

  • On the one hand, good tasting.
  • Then share this article using the social networks buttons.
  • And then, see you soon for other culinary discoveries …

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *






Ce site utilise Akismet pour réduire les indésirables. En savoir plus sur comment les données de vos commentaires sont utilisées.